Kom tættere på naturen i vores luksuriøse glampingtelte med privat terrasse og grill.

Vi har 12 glampingtelte, med pladser til 2-4 personer, og kan tilbyde 30 sovepladser i alt.

Glamping teltene kan også bruges til erhvervsarrangementer med gode kollegaer, som skal på firmatur ude i naturen.

Er der fuldt booket på den ønskede dato, så ring gerne til os på 7218 6780, så har vi muligvis en løsning vi kan tilbyde jer.

Ring/skriv ligeledes gerne, hvis I ønsker at booke bord i restauranten.

Glampingtelte 4 personer

Vores fine Glampingtelte er 24m2 og er indrettet med en rigtig seng (140 x 200), hyggelig stue med daybed og en sovesofa, der kan give yderligere 2 sovepladser, så der er plads til en familie/gruppe på 4 personer. Teltet er desuden udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade (inkl. en kasserolle og pande), glas og service til 4, samt adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Udenfor venter en privat træterrasse med egen gasgrill og havemøbler, hvor man kan nyde sin mad i det fri.

Vi har i alt 3 telte til 4 personer

Glampingtelte 2 personer

Vores telte til 2 personer, er 19,6m2 og er indrettet med en rigtig seng (140 x 200) og et hyggelig sideområde hvor man kan nyde en kop kaffe eller en god bog. Teltet er desuden udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade (inkl. en kasserolle og pande), service til 2, samt adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Som noget helt specielt, er disse telte udstyret med 360-graders paneler i loftet, så man kan nyde synet af stjernehimlen fra sin seng. Udenfor venter en privat træterrasse med egen gasgrill og havemøbler, hvor man kan nyde sin mad i det fri.

Vi har i alt 9 telte til 2 personer

Gitte
Gitte
Gæst

Vi kommer gerne igen!!!

Fedt sted med godt og hjælpsomt personale. Vores Glamping Telt var super lækkert med alle ønskelige faciliteter. En manglende parasol blev fixet hurtigt og meget venligt. Marsk Tårnet er klart et besøg værd og minigolfbanen er mega god!!

Lotte
Lotte
Gæst

Meget lækker og ny indretning både inde og ude. Grill - stort telt - lækre møbler - dejlig dobbeltseng - eget private toilet og bad - venligt personale - generelt meget rent og pænt.

Marianne
Marianne
Gæst

Fantastiske omgivelser. Virkelig god stil hele vejen igennem. Lækker mad og god betjening.

Orla
Orla
Gæst

Faciliteterne var helt i top. Maden var enestående, og personalet var så professionelle, søde og rare.

Hvad er Glamping?

Glamping er den perfekte ferie for livselskere. Kom tæt på naturen uden at gå på kompromis med luksus og selvforkælelse. Vågn op til fuglesang i en rigtig seng med bløde dyner og højt til loftet.

Kom væk fra hverdagens stress og jag. Gå ned i gear. Slap af og oplev alt det bedste, som naturen har at tilbyde. Lyt til livet i Marsk Camp eller stilheden i din egen lille luksusboble.

Når du vælger Glamping på Marsk Camp, får du mere end bare et luksustelt med eget toilet og bad. Her kan du også se frem til unikke naturoplevelser i marsken og ved Vadehavet. Spørg i receptionen, hvis du vil have ideer til udflugter og oplevelser i lokalområdet.
Kombiner naturen med luksus og komfort.

Info

Vi har samlet vores priser, oversigtskort og bookingkalender ét sted for at give et større overblik:

Vi har samlet alle praktiske oplysninger, som du kan få brug for på én side for at give et bedre overblik:

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.