Bo midt i marsken og oplev den flade natur og dyrerige i Vadehavsområdet, når du benytter dig af vores luksus autocamperplads. Her er plads til 126 autocampere, med hver deres specielle plads, som er gjort klar med støbt fundament samt strømstik. Vi udbyder tre forskellige zoner, hvor du frit kan vælge om du vil vågne op med udsigt til sø eller eksempelvis have en privat terrasse.

Her er faciliteter såsom toiletter, bad og vaskemaskine og derudover også mulighed for at vaske saltvandet af din autocamper efter en tur ved stranden.

Hvis sulten melder sig kan man gå op i restauranten, hvor der er lidt til enhver smag. Eller du kan bestille noget med hjem til autocamperen og indtage maden med udsigt til søen eller ved en af udkigsposterne på volden, hvor du kan nyde den flotte solnedgang ved Vestkysten udover marsken.

Området

Vores område er inddelt i flere zoner, for at give den bedste oplevelse.

Der er bad- og toiletfaciliteter samt mulighed for at vaske tøj i den sorte servicebygning ved søen.

Der er to naturlegepladser på stedet. En stor legeplads bagved hovedbygningen/gårdhaven og en mindre længere nede på pladsen overfor servicebygningen ved siden af Glampingteltene.

Området er 12 hektar og anlagt med græs, træer og marhalm for at skabe rolige naturlige rammer.

For enden af autocamperpladsen finder du hundeskoven, hvor du kan lufte din hund i fred og ro.

Info

Vi har samlet alle praktiske informationer, som du kunne få brug for på én side, for at give et større overblik

kort
Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.